Groepsarrangementen

IMG_5251
Speciaal voor groepen vanaf 12 personen* kan er buiten onze openingstijden o.l.v. een instructeur geklommen worden. U krijgt als groep dan meer persoonlijke begeleiding en aanwijzingen tijdens het klimmen. U kunt uit twee arrangementen kiezen.

* Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Klimmen onder begeleiding van instructeurs:

Groeps arrangement

€ 21,50 p.p.

Koffie met.. arrangement

€ 26,50 p.p.

Instructie op het oefen parcours Instructie op het oefen parcours
Parcours: Groen (1), Blauw (2), Blauw (4), Blauw (5), Rood (5) en Zwart (6) Parcours: Groen (1), Blauw (2), Blauw (4), Blauw (5), Rood (5) en Zwart (6)
Duur: 2 uur Duur: 2,5 uur
Ondersteuning en uitleg parcoursen
door begeleidend instructeur
Ondersteuning en uitleg parcoursen
door begeleidend instructeur
Minimaal 12 deelnemers Minimaal 12 deelnemers
Inclusief: 1 x koffie of thee en huisgemaakte muffin

 

Voor onze groepsarrangementen gelden de volgende voorwaarden:

  • Materiaal, instructie en begeleiding zijn bij de prijs inbegrepen
  • Vooraf reserveren is noodzakelijk
  • Alleen buiten onze openingstijden te boeken
  • Prijzen inclusief btw
  • In overleg plannen en reserveren met de Zeeuwse Gasten. Tel: 0111-450045 of e-mail: info@klimboszeeuwsehelden.nl

 


 

Referenties

“Wat een gaaf parcours door dit prachtige bos! Je bent zo druk met het aangaan van alle uitdagingen, dat je niet eens in de gaten hebt dat je hoog boven de grond bezig bent”.

“Ik had zoiets nog nooit gedaan, omdat ik hoogtevrees heb, maar vandaag heb ik mijn angst wel overwonnen! Wat was dit leuk. En het was de spierpijn achteraf zeker waard”.

“Iedereen die van een uitdaging houdt, moet dit een keer meemaken! Wij waren met een groep met leeftijden  van 17 tot 63 jaar, maar iedereen vond het geweldig!”

“Parcours 1, 2 en 3 kunnen we afvinken op onze checklist: zijn benieuwd naar het 4e parcours en komen zeker nog eens terug!”

“Inmiddels zijn we een aantal keren bij de Zeeuwse Gasten geweest. Deze keer hebben we met een groep van 24 personen een ontzettend leuke dag gehad bij de Zeeuwse Gasten. ’s Morgen hebben we de nieuwste activiteit van de Zeeuwse Gasten, het Klimbos, gedaan. Wat een leuke ervaring was dat! Het is echt een heel erg leuk parcours met super veilige gordels. Eerst moest iedereen een oefenparcours afleggen om te zien of hij/zij de baan in kon. Daarna de baan in waar we allerlei leuke uitdagingen op ons pad kregen. ’s Middag hebben we de mountainbike gps –tocht gedaan waarbij we aardig wat km gefietst hebben.  Het Klimbos gaan we zeker nog eens doen. Tot de volgende keer.”
Jeugdwerk Stellendam

 


Klimbos tickets

Klimbos Zeeuwse helden cadeaubon!

CADEAUBON KOPEN

Iemand verrassen, bedanken of gewoon een leuke verrassing geven? Geef de Klimbos Zeeuwse Helden cadeaubon!

De cadeaubon is makkelijk online te bestellen, u kiest voor welke leeftijdscategorie u de bon wilt aanschaffen en ontvangt hem u direct op het opgegeven mailadres. De cadeaubonnen zijn 24 maanden geldig vanaf de datum van aankoop.