Heldenstatus

Jouw persoonlijke heldenstatus

IMG_5311Alle kinderen tussen 8 en 12 jaar kunnen bij hun eerste keer klimmen in Klimbos Zeeuwse Helden hun persoonlijke heldenstatus ophalen. Met de gouden heldenstatus kunnen ze een GRATIS klimticket verdienen.

Elke keer als je hebt geklommen krijg je een stempel op je heldenstatus, de eerste keer heb je de bronzen status, de tweede keer de zilveren status en de derde keer krijg je de gouden status.

Kinderen die geklommen hebben op het kids parcours (5 t/m 8 jaar), krijgen na het klimmen een diploma. Vraag hiernaar bij de balie. Voor het kids parcours is er geen spaaractie.


Gouden heldenstatus bereikt?

Heb jij je gouden heldenstatus bereikt? Je bent nu een echte held! Maar alleen echte helden weten hoe ze de natuur moeten respecteren. Aan de achterkant van jouw helden status staan de ‘7 manieren om de natuur te respecteren’. Zorg dat je alle zeven manieren om de natuur te respecteren uit je hoofd leert. Als jij deze weet, krijg je een gratis klimticket om je heldhaftige actie nog een keer te testen in Klimbos Zeeuwse Helden!

1470_750_677

 

 


Klimbos tickets

Klimbos Zeeuwse helden cadeaubon!

CADEAUBON KOPEN

Iemand verrassen, bedanken of gewoon een leuke verrassing geven? Geef de Klimbos Zeeuwse Helden cadeaubon!

De cadeaubon is makkelijk online te bestellen, u kiest voor welke leeftijdscategorie u de bon wilt aanschaffen en ontvangt hem u direct op het opgegeven mailadres. De cadeaubonnen zijn 24 maanden geldig vanaf de datum van aankoop.