Heldenstatus

Jouw persoonlijke heldenstatus

IMG_5311Alle kinderen tussen 8 en 12 jaar ontvangen bij hun eerste keer klimmen in Klimbos Zeeuwse Helden hun persoonlijke heldenstatus. Met deze heldenstatus kunnen ze een GRATIS klimticket verdienen.

Elke keer als je hebt geklommen krijg je een stempel op je heldenstatus, de eerste keer heb je een bronzen status, de tweede keer een zilveren status en de derde keer krijg je een gouden status.

Kinderen die geklommen hebben op het kids parcours (5 t/m 8 jaar), krijgen na het klimmen een dilpoma. Vraag hiernaar bij de balie. Voor het kids parcours is er geen spaaractie.


Gouden heldenstatus bereikt?

Heb jij je gouden heldenstatus bereikt? Je bent nu een echte held! Maar alleen echte helden weten hoe ze de natuur moeten respecteren.
Aan de achterkant van jou helden status staan de ‘7 manieren om de natuur te respecteren’. Zorg dat je alle zeven manieren om de natuur te respecteren uit je hoofd leert. Als jij deze weet, krijg je een gratis klimticket om je heldhafitge actie nog een keer kan testen in Klimbos Zeeuwse Helden! Je hoeft alleen een overhoring te doen om te testen of jij de 7 manieren kent.

1470_750_677

 

 


DIRECT ONLINE RESERVEREN

Of reserveer telefonisch:

0111-450045


Nieuw! De Klimbos Zeeuwse helden cadeaubon!

Iemand verrassen, bedanken of gewoon een leuke verrassing geven? Geef de Klimbos Zeeuwse Helden cadeaubon! De cadeaubon is te koop bij de receptie tijdens de reguliere openingstijden.

Het is ook mogelijk de cadeaubon(nen) te bestellen via de email. Deze wordt dan binnen 2 werkdagen per post verzonden. Onze cadeaubonnen hebben geen verloopdatum, wel zo makkelijk! Je kan een bon kopen van € 15,00, 25,00 en € 50,00