Horeca

1601_150_94Bij de ingang van de boswachterij en het klimbos Zeeuwse Helden ligt bospaviljoen de Zeeuwse Gasthut. Hier kan je terecht voor een koffie met wat lekkers en diverse tosti’s. In de Zeeuwse Gasthut combineren wij eenvoud met een ongedwongen, informele sfeer.


In de winterperiode is de take-away geopend in de weekenden, als het weer het toelaat. We zijn er dan vanaf 11 uur.

 


 

Locatie

De Zeeuwse Gasthut bevindt zich in de excursieschuur van Staatsbosbeheer en is het startpunt van een dagje uit in het bos en aan het strand. Parkeren gaat het beste op parkeerplaats “de Rotonde”: Duinpad 1 te Westenschouwen.

Bij de ingang van de boswachterij zijn enkele invalideparkeerplaatsen, zodat er dichtbij geparkeerd kan worden.


 

 

1593_150_150Wat is Earth coffee?

EARTH Coffee is een MVO totaalconcept bestaande uit een biologische espressomelange (met EKO keurmerk) op basis van ruwe koffiebonen uit Peru, Nicaragua en Guatemala. De bonen zijn 100% Arabica van de hoogste kwaliteit. Het zijn grotere bonen die meer tijd gehad hebben om te rijpen en hierdoor beter en voller van smaak zijn.

Versheid wordt gegarandeerd door het feit dat de koffie in kleine batches wordt gebrand en direct vanuit de branderij wordt uitgeleverd. EARTH Coffee wordt gebrand volgens het slow-roast principe wat inhoudt dat de koffie in 17 minuten wordt gebrand in plaats van de gebruikelijke 11 minuten. Door het langzaam branden van de koffieboon worden de oliën die vrijkomen gelijkmatig gekarameliseerd. Hierdoor blijft de koffie lekker fris met een mooi zuurtje.

EARTH Coffee is ontwikkeld in samenwerking met EARTH Concepts, van het welbekende Earth Water. EARTH Concepts doneert 100% van de nettowinst aan waterprojecten in Azië en Afrika. Er wordt niet gevraagd om vrijwilligerswerk te doen of te doneren; alleen maar om EARTH water,- koffie en thee te drinken.

Naast de bonenmelange zijn er biologische suikersticks en melk-cups en is er een EARTH Coffee servieslijn. EARTH Coffee is verpakt in een speciaal ontwikkelde folie dat geen aluminium of PVDC bevat waardoor duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en kwaliteitseisen worden gewaarborgd. Voor het coffee- to-go concept zijn er speciaal biologisch afbreekbare kartonnen bekers.

Meer informatie hierover vindt u op earthwater.nl


Klimbos tickets

Klimbos Zeeuwse helden cadeaubon!

CADEAUBON KOPEN

Iemand verrassen, bedanken of gewoon een leuke verrassing geven? Geef de Klimbos Zeeuwse Helden cadeaubon!

De cadeaubon is makkelijk online te bestellen, u kiest voor welke leeftijdscategorie u de bon wilt aanschaffen en ontvangt hem u direct op het opgegeven mailadres. De cadeaubonnen zijn 24 maanden geldig vanaf de datum van aankoop.