Veiligheid

“Uw veiligheid is onze prioriteit. We gebruiken kwalitatief hoogwaardige producten en hanteren de voorgeschreven veiligheidsprocedures. Vanuit Sport Institute Europe worden er geregeld audits verricht om onze kwaliteit te waarborgen.”

 

Ropes Course Solutions

Het klimbos, parcoursen 1, 2, 5 en 6, is gebouwd door Skywalker Adventure Builders. Dit bedrijf heeft veel ervaring en expertise in het veilig bouwen van klimbossen. Doordat zij blijvend voorop lopen in innovatie, kwaliteit, veiligheid en maximale duurzaamheid, zijn zij één van de vooraanstaande producenten van uitdagende outdoor concepten in Europa.

De uitbreidingen (kids parcours, parcours 3 en 4) zijn gebouwd door Ropes Course Solutions. Tevens doen zij ons groot onderhoud en certificering. Ropes Course Solutions heeft jarenlange en ruime ervaring in het ontwerpen, inspecteren, opleiden en het onderhouden van verschillende parken in Europa.


 

Smart Belay systeem

IMG_5279Voor het zekeren maken wij gebruik van het Edelrid Smart Belay systeem. Bij dit systeem kan je nooit beide karabiners uitklikken, dus nooit los komen te staan hoog in de bomen. Wel zo’n veilig gevoel als je met de kinderen aan het klimmen bent.

Instructie

IMG_5266Voordat het echte werk begint,  krijg je een uitgebreide instructie. Dit begint met beide benen op de grond, aan de hand van een mondelinge instructie van onze instructeurs. Bovendien moet iedereen eerst het oefenparcours afleggen. Hierbij word je door onze instructeurs begeleid. Helemaal onder de knie? Dan mag je individueel de overige parcoursen afleggen. Onder regelmatige controle van het personeel pas je het geleerde toe in de praktijk.

 


Klimbos tickets

Klimbos Zeeuwse helden cadeaubon!

CADEAUBON KOPEN

Iemand verrassen, bedanken of gewoon een leuke verrassing geven? Geef de Klimbos Zeeuwse Helden cadeaubon!

De cadeaubon is makkelijk online te bestellen, u kiest voor welke leeftijdscategorie u de bon wilt aanschaffen en ontvangt hem u direct op het opgegeven mailadres. De cadeaubonnen zijn 24 maanden geldig vanaf de datum van aankoop.